We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
 • Digital Track
  Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

  You own this

   

lyrics

МОЈАТА МАРИЈА

Ти пишувам како да ми е првпат,
Песна последна.
Се би дала јас пак да сум наивна
Се би дала во некој да верувам.
Јас не знам овде КОЈ КОГО ПЛАЌА?!

Вратете ја мојата Марија,
И секој што немал да се лекува.
...и тој во кој што се заљубив тогаш!

Вратете ми нежност и радост !
И 27 полесни денови...
Живеам само 3 дена месечно.

Не ми требаат болни амбиции,
Кариера, ни броење лајкови,
Вратете ми го воздухот бистар!
5 минути моќ ...
убија другар, убија човек.

Пуштете ја планината...чувар е!
Искрени деца...овде дојдете!
Ова е ваше, не го продавајте.
Пуштете ја планината...чувар е!
Искрени деца...овде дојдете!

credits

from Ni​š​to nema da nè razdeli, released December 12, 2018

license

all rights reserved

tags

about

Geenger Records Zagreb, Croatia

Awesome new music from the Vukojebina!

Established in 2010.

contact / help

Contact Geenger Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this track or account