Ništo nema da nè razdeli

from Ništo nema da nè razdeli by Bernays Propaganda

/
 • Digital Track
  Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

  You own this

   

lyrics

НИШТО НЕМА ДА НЀ РАЗДЕЛИ

Родена сум тука и тука ќе се распаднам
Тешко сум составена, а брзо ќе се расклопам.
Заради мене постојат тажни приказни.
Затоа секој може да нѐ раздели.

Удирам на себе и никако да победам.
Уште едно 5 сабајле за мене завршува.
Го легнувам цело Скопје, за да заспијам.
Го легнувам цело Скопје, за да сонувам.


И ништо никогаш нема да нѐ раздели.
И никој никогаш нема да се осмели.

Имаш моќ и магија, ти си праведник.
Заради тебе постојат среќни приказни.
И сите наши деца мирно заспиваат.
Милијарди чисти срца сонуваат.

credits

from Ništo nema da nè razdeli, released December 12, 2018
feat Mike Watt & Toni Kitanovski

license

all rights reserved

tags

about

Geenger Records Zagreb, Croatia

Awesome new music from the Vukojebina!

Established in 2010.

contact / help

Contact Geenger Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this track or account